Innova Star INNfuse Lion

19,95

De Lion is een uitstekende Midrange disc voor technische upshots en Forehand approaches. Het is eigenlijk een Roc3 met iets minder fade.

Een relatief snelle disc, met en vlakke dome en genoeg ruimte in de binnenkant voor een goed controleerbare forehand. hij heeft een grote bead, maar je voelt hem gek genoeg niet zo goed. Het houdt een beetje het midden tussen een Roc3 en een Mako qua bead.

En wat een geweldige print! Alleen verkrijgbaar in 180 gram.

Speed Glide Turn Fade
5 4 0 2
Artikelnummer: 0 80757 80154 9 Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


INNFUSE STAR PLASTIC
Innfuse Star Plastic is ontwikkeld in 2020 door Innova. Het slaat eigenlijk niet op het plastic, maar op de innovatieve manier van bedrukken. Dezelfde duurzaamheid en vluchteigenschappen als het bekende Star Plastic.

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

, ,

Kleur

, , , , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken