Innova Star Alien

17,95

De Alien is een combinatie tussen de beroemde klassieke Sonic en een moderne Midrange. Het resultaat is een stabiele allround midrange discgolf disc voor de langere putts, spinputts, korte approaches S-Line approaches. Hij onderscheidt zich vooral doordat de afstand goed te bepalen is die je gooit. Hij heeft wel iets weg van een dogfrisbee wat vorm van de bovenkant betreft, hij ligt lekker in de hand.

Kortom een echte allround disc golf frisbee, voor beginners ideaal om niet te veel discs in de tas te hoeven stoppen. Als ervaren disc golfer zijn er zoveel toepassingen dat je hem gaat missen als hij een keer niet in je tas zit. Een echte ‘multi-purpose’ disc, uitgevoerd in Innova’s Star plastic.

Speed Glide Turn Fade
4 2 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


STAR PLASTIC
Innova Star plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion plastic, met verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het Star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, , ,

Disc type

Kleur

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken