Innova Nexus Alien

15,95

De Alien is een combinatie tussen de beroemde klassieke Sonic en een moderne Midrange. Het resultaat is een stabiele allround midrange discgolf disc voor de langere putts, spinputts, korte approaches S-Line approaches. Hij onderscheidt zich vooral doordat de afstand goed te bepalen is die je gooit. Hij heeft wel iets weg van een dogfrisbee wat vorm van de bovenkant betreft, hij ligt lekker in de hand. En in het nieuwe Nexus Plastic bijzonder grippy bovendien.

Kortom een echte allround disc golf frisbee, voor beginners ideaal om niet te veel discs in de tas te hoeven stoppen. Als ervaren disc golfer zijn er zoveel toepassingen dat je hem gaat missen als hij een keer niet in je tas zit. Een echte ‘multi-purpose’ disc.

SpeedGlideTurnFade
4201
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


NEXUS PLASTIC
Nexus Plastic is bij Innova ontwikkeld voor Nate Sexton. Het is stijver dan XT en heeft enorm veel grip. Veel beter dan Star plastic.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Wij verkopen dé topmerken