Innova DX Stingray

10,95

De Stingray is een klassieker van Innova. Nog voor de uitvinding van de modernere distance discs was dit er eentje waar distance schijf op stond, in zijn tijd vooral gebruikt voor de distance drives met rugwind. Nu is het een allround midrange disc, die met veel glide ver komt en je echt veel kracht in kunt stoppen.

Als je Disc Golf begint te spelen en je zoekt een schijf die je hyzer bocht een beetje compenseert, dan is de Stingray een goede schijf voor je. Ook geschikt voor Ultimate Spelers die niets aan hun techniek willen doen, maar gewoon een Disc Golf disc zoeken die wat controle geeft als je er een ultimate techniek op loslaat. Of in de lichtere gewichten een goede frisbee voor kinderen die disc golf willen ontdekken Want ook bij weinig snelheid vliegt deze frisbee lekker vlak.

Om het af te maken, is dit ook nog eens een zeer goede schijf voor rollers en turnover shots. Als je bij je anhyzer shots vaak hebt dat je disc weg fade, dan moet je maar eens en Stingray proberen: nauwelijks fade en een geweldige glide.

Speed Glide Turn Fade
4 5 -3 1
Artikelnummer: 0 80757 19201 2 Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic (zie hiervoor onze sectie glow discs).

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, , , , ,

Disc type

Diameter

Kleur

, , ,

Wij verkopen dé topmerken