Innova DX Skeeter

10,95

De Skeeter werd in 2007 geïntroduceerd en heette eerst ‘Hobbit’. Maar mocht dat van de erven van Tolkien niet heten. Deze relatief snelle midrange disc heeft ietsje turn en ietsje fade, dus het resultaat is een vlak vluchtpatroon. Voor putts en midrage shots en dus vrij allround. Voor iedereen die de fade van de Roc maar niets vind en liever een iets toegankelijke, meer allround disc met kleine diameter wil.

Zoek je een kleine diameter midrange disc? Onderzoek dan eens de de Spider, Gator, Kite en Cro en vergelijk die met de Skeeter. Als je in de gelegenheid bent onze frisbees op een evenement vast te pakken, kies dan op basis van wat lekker in de hand ligt (altijd een beproefde manier om een Disc Golf disc te kiezen).

SpeedGlideTurnFade
55-11
Artikelnummer: 0 80757 19552 5 Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic (zie hiervoor onze sectie glow discs).

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Wij verkopen dé topmerken