Innova DX Condor

14,45

De Condor is een zeer veelzijdige Frisbee, zowel geschikt voor overgooien als Disc Golf. Een zeer beginnersvriendelijke disc, vooral in de lichtere gewichten. Ideaal als je als Ultimate speler Disc Golf wilt ontdekken, omdat deze disc toch net een beetje fade heeft. Als een speed 3 schijf zou je hem zuiver moeten indelen bij de putters, maar hij is veelzijdiger dan dat. Hij is namelijk in zeer veel gewichten te verkrijgen en per gewichtscategorie is kun je er weer net iets anders mee. Disc Golfers gebruiken hem voor alle gecontroleerde midrange shots tussen speed 2 en 6. Zeer ervaren Disc Golf spellers gebruiken de Condor soms als roller.

In de zwaardere gewichten (190-200 gram) raden wij deze disc alleen aan voor Disc Golf spelers of zeer ervaren Ultimate spelers (voor bijvoorbeeld het trainen van de huck). In het middengewicht (150 – 180 grams) is het een goede beginners disc voor Disc Golf en kan hij tevens gebruikt worden om mee over te gooien (al vinden wij de Zephyr of de Makani daarvoor net iets geschikter). In de echt lichte gewichten (130+) is het een zeer goede disc voor MTA en TRC (een echte goed weer zwever). Bij weinig wind kun je er met de hele familie plezier van beleven. Het huidige TRC Wereldrecord werd gegooid met deze disc.

Speed Glide Turn Fade
3 4 0 2
Artikelnummer: 0 80757 34010 9 Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Disc type

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Gewicht

, , ,

Kleur

, , , , , ,

Wij verkopen dé topmerken