Innova DX Alien

10,95

De Alien is een combinatie tussen de beroemde klassieke Sonic en een moderne Midrange. Het resultaat is een stabiele allround midrange discgolf disc voor de langere putts, spinputts, korte approaches S-Line approaches. Hij onderscheidt zich vooral doordat de afstand goed te bepalen is die je gooit. Hij heeft wel iets weg van een dogfrisbee wat vorm van de bovenkant betreft, hij ligt lekker in de hand.

Kortom een echte allround disc golf frisbee, voor beginners ideaal om niet te veel discs in de tas te hoeven stoppen. Als ervaren disc golfer zijn er zoveel toepassingen dat je hem gaat missen als hij een keer niet in je tas zit. Een echte ‘multi-purpose’ disc, uitgevoerd in Innova’s Star plastic.

Speed Glide Turn Fade
4 2 0 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic (selecteer voor het overzicht het glow plastic in het filter aan de linkerkant).

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, , ,

Disc type

Kleur

, , ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken