Innova DX Lion

10,95

De Lion is een uitstekende Midrange disc voor technische upshots en Forehand approaches. Het is eigenlijk een Roc3 met iets minder fade.

Een relatief snelle disc, met en vlakke dome en genoeg ruimte in de binnenkant voor een goed controleerbare forehand. hij heeft een grote bead, maar je voelt hem gek genoeg niet zo goed. Het houdt een beetje het midden tussen een Roc3 en een Mako qua bead.

Speed Glide Turn Fade
5 4 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic (zie hiervoor onze sectie glow discs).

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, , , , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken