Discmania Soft Exo Origin

13,95

De Origin is een goede allround midrange die zowel voor beginners als gevorderden erg geschikt is. Ervaren spelers kunnen aardig wat distance halen uit deze disc. Beginners zullen ervaren dat deze midrange direct al veel controle geeft. In Meta plastic ziet hij er bovendien erg mooi uit.

De -1 turn en de 1 fade maakt dit een zeer nauwkeurig recht vliegende midrange frisbee. Ook als je niet erg hard gooit geeft hij veel controle, terwijl je hem wel aardig wat snelheid mee kunt geven zonder dat hij flippy wordt. Een veelzijdig werkpaard dus.

De Origin wordt ook gemaakt in Neo plastic

SpeedGlideTurnFade
55-11

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA EVOLUTION EXO PLASTIC
Het Exo plastic van discmania bevindt zich aan de stroeve zijde van het spectrum. De Soft plastic variant kan iets indeuken voor iets meer grip. De harde variant voelt ook stroef aan, maar deukt niet in.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

Kleur

,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken