Discmania Razor Claw 3 Meta Tactic

Oorspronkelijke prijs was: €23,95.Huidige prijs is: €19,95.

De Tactic is een zeer overstabiele approach disc. Hij heeft de vorm van een flat top putter en heeft een ronde rand die opvallend lekker in de hand ligt. Discmania noemt de Tactic een throwing putter, maar wij noemen dat liever een midrange.

Als signature disc van Eagle McMahon is deze uitvoering in superstabiel en prachtig Meta plastic echt een schoonheid om naar te kijken. Hij is wel vreselijk overstabiel natuurlijk, niet aan te raden voor beginners.

De Tactic wordt ook gemaakt in Soft Exo en Hard Exo Plactic.

Speed Glide Turn Fade
4 2 0 4

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA META PLASTIC
Meta plastic is een prachtig parelmoer-achtig en stevig plastic dat toch een beetje gummy aanvoelt. Het is extreem duurzaam. In vergelijking met Neo plastic is het Meta plastic iets stabieler. De licht fluoriserende eigenschappen van Meta plastic doet het lijken of de disc van kleur verandert zodra je vanuit een andere hoek kijkt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

,

Kleur

, , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken