Discmania Evolution Neo Method

Oorspronkelijke prijs was: €18,95.Huidige prijs is: €17,25.

De Method is een overstabiele midrange disc voor Disc Golf. Hij kan de kracht van een pro aan op zowel de forehand als de backhand. Maar waar deze disc in uitblinkt is zijn glide.

De Method kan zijn stabiliteit behouden zonder in te boeten aan afstand. Hij geeft je als spelr dus genoeg tijd in de lucht om er iets van te maken. Anders beaderd zal hij niet ineens omslaan of gaan faden, dus ook als je de worp niet goed raakt, zal hij nog best in de goede richting komen.

Deze midrange disc houdt bijna iedere lijn. Hyzershots zijn eenvoudig, vlakke worpen worden met een kleine fade afgemaakt en annhyzers kun je vlak laten landen. Iedereen die een fan is van de MD4 zal iets meer stabiliteit vinden en ook mensen die een teebvird gooien of een fD2 zullen dit een kleine verbetering vinden. Maar in het Neo plastic dat samen met Latitude64 is ontwikkeld geeft het toch wel een superfijne grip.

The Method heeft een grote Bead features voor stevigheid, en een consistente worp. The disc has a great grip well in Neo plastic. Discmania’s Pro speler Simon Lizotte zei Na het goien met deze disc: “It’s the best midrange I’ve tried”.

Speed Glide Turn Fade
5 5 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Het Evolution Neo plastic van Discmania heeft zijn gelijke niet. Samen met Latitude 64 heeft Discmania de perfecte balans gevonden tussen stijfheid en flexibiliteit. Het eindresultaat is een fijn plastic dat bij alle weersomstandigheden goed functioneert, zonder in te boeten op performance.

Dit Neo Plastic geeft je een perfecte grip, zodat je vol vertrouwen in je worp kunt leunen. Een beetje extra snap is ook mogelijk met dit plastic.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Gewicht

, ,

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken