Discmania Evolution Hard Exo Method

13,95

De Method is een overstabiele midrange disc voor Disc Golf. Hij kan de kracht van een pro aan op zowel de forehand als de backhand. Maar waar deze disc in uitblinkt is zijn glide.

De Method kan zijn stabiliteit behouden zonder in te boeten aan afstand. Hij geeft je als speler dus genoeg tijd in de lucht om er iets van te maken. Anders benaderd zal hij niet ineens omslaan of gaan faden, dus ook als je de worp niet goed raakt, zal hij nog best in de goede richting komen.

Deze midrange disc houdt bijna iedere lijn. Hyzershots zijn eenvoudig, vlakke worpen worden met een kleine fade afgemaakt en annhyzers kun je vlak laten landen. Iedereen die een fan is van de MD4 zal iets meer stabiliteit vinden en ook mensen die een teebvird gooien of een fD2 zullen dit een kleine verbetering vinden. Maar in het Neo plastic dat samen met Latitude64 is ontwikkeld geeft het toch wel een superfijne grip.

The Method heeft een grote Bead features voor stevigheid, en een consistente worp. The disc has a great grip well in Neo plastic. Discmania’s Pro speler Simon Lizotte zei Na het goien met deze disc: “It’s the best midrange I’ve tried”.

Speed Glide Turn Fade
5 5 0 3

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA EVOLUTION EXO PLASTIC
Het Exo plastic van discmania bevindt zich aan de stroeve zijde van het spectrum. De Soft plastic variant kan iets indeuken voor iets meer grip. De harde variant voelt ook stroef aan, maar deukt niet in.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , ,

Gewicht

, ,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken