Daredevil Caribou

13,45

Deze licht onderstabiele mid range disc is gemaakt van Daredevils grip performance plastic en is perfect voor de beginnende speler. Een erg toegankelijke disc om mee te beginnen.Deze licht onderstabiele mid range disc is gemaakt van Daredevils grip performance plastic en is perfect voor de beginnende speler. Een erg toegankelijke disc om mee te beginnen.Deze licht onderstabiele mid range disc is gemaakt van Daredevils grip performance plastic en is perfect voor de beginnende speler. Een erg toegankelijke disc om mee te beginnen.

Speed Glide Turn Fade
4 5 -2 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Ontwerp door: Wah Phung Lu

GRIP PERFORMANCE PLASTIC
GP plastic is een van de meest stroeve van de Daredevil plastics, vergelijkbaar met het R-Pro plastic van Innova. Dus ook bij nat weer heb je goed grip met dit type plastic.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ in het linker menu voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Diameter

Drijft in water

Plastic

Gebruik

Merk

Kleur

, ,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken