Innova XT Colt

14,45

De Colt is een gemakkelijk te gooien Disc Golf disc (daarmee geschikt voor beginners). Hij is vooral sterk in de wat langere putts en vlakke Approaches, vooral bij wat tegenwind. Het is een schijf met een zeer vlak profiel en kleine diameter (21,2 cm, maximum gewicht 175 gram). Hij heeft wel wat weg van Inniova’s klassiekers de XD en de Classic Roc, maar heeft een Vtech rand zoals de Whale die ook heeft.

De rand van de Colt zorgt er samen met de Bead voor dat de schijf wat sneller vliegt, ook op de forehand beter presteert en bovendien wat minder fade krijgt aan het einde (ten opzichte van wat hij zou doen zonder Vtech rand en Bead). De schijf heeft daardoor ook op lagere werpsnelheden een beter controleerbare finish.
De Colt is waarschijnlijk een goede putter voor mensen die wat kleinere handen hebben. Bijvoorbeeld als je putters zoals de Aero, Whale of zelfs de Aviar iets te diep vind. We verwachten deze frisbee dan ook iets meer te verkopen aan de Disc Golf dames. Ook als instapmodel zeer geschikt, wat zeker zal gelden voor de Colt in het flexibele Gstar Plastic.

Speed Glide Turn Fade
3 3 -1 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


XT PLASTIC
XT Plastic van Innova is super stroef en grippy. Bij somige discs heeft het wel wat weg van fijn schuurpapier. Vooral bij putters en midranges geeft dat erg veel controle, vandaar dat vooral die discs in dat plastic worden gemaakt.

KLEUR EN GEWICHT
De kleur van de disc die je bestelt is niet noodzakelijkerwijs de kleur van de disc die je zult ontvangen. Je kunt wel een voorkeur doorgeven bij het plaatsen van je bestelling, door in het vakje \"opmerkingen\"\" een opmerking te plaatsen. We doen dan ons uiterste best voor je

Extra informatie

Gewicht N/B
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Disc type

Gebruik

Merk

Gewicht

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken