Rovic Disc Golf Cart

229,00

De Rovic RV1D is een Disc Golf cart met een brede wielbasis. Deze lichtgewicht cart onderscheidt zich ten opzichte van andere merken doordat hij zeer makkelijk is te manoeuvreren, waardoor er weinig kans is op overbelasting van handen en pols.

Deze disc golf cart vouwt ongelofelijk klein op tot slechts 41 x 30 x 72 cm (zie foto). Door zijn brede wielbasis is hij zeer stabiel en door de eenvoudig te bedienen rem, zet je hem overal gemakkelijk neer. Bijna iedere Disc Golf tas is op de cart te bevestigen.

De cart wordt standaard geleverd met een paraplu houder. Desgewenst kan er zelfs een stoeltje bijgeleverd worden die je bovenop de achterwielophanging kunt monteren. De video die Ruben en Rudi voor ons maakten.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Peter Buijsrogge van Team Frisbeewinkel heeft deze Rovic disc golf trolley al meerdere jaren in gebruik. Ruben en Rudi van Team frisbeewinkel hebben de cart onlangs uitvoerig getest en deelden hun ervaringen in deze video. Dat heeft ons overtuigd dat we deze trolley in ons assortiment moesten opnemen.

De Rovic Disc Golf Cart kan met een groot aantal comfort verhogende accessoires uitgerust worden, zoals het reeds genoemde stoeltje, een thermosfleshouder, stuurknop, verstelbare parapluhouder en extra opbergruimte. Deze zaken verhogen het speelcomfort die je concentratie ten goede komen.

Rudi en Ruben hebben de kar voor ons bekeken en getest, en hebben zelfs een heuse promo-video in elkaar gezet. Hierin sommen ze alle voordelen op:

- vouwt op tot zeer klein formaat;
- je rugtas kan erop, en er snel weer af;
- hij heeft een brede wielbasis, grote wielen en rijdt dus soepel off-road, op hellingen en ongelijk terrein;
- hij is voorzien van een rem;
- er zijn tal van uitbreidingsmogelijkheden, waaronder een stoeltje dat je op de kar kunt monteren;
- een drankenhouder op hoogte.

Nadeel: Een heuvel op duwen - vooral op ongelijk terrein - kan best wat onhandig zijn. Trekken werkt dan het beste.

Extra informatie

Gewicht 950 g
Kleur

, , ,

Gebruik

,

Wij verkopen dé topmerken