DiscGolfPark Pro Disc Golf Target

435,00

Professioneel Disc Golf Target voor in de openbare ruimte. Als enige in europa met TUV certificering. In Nederland o.a. reeds geplaatst in Arnhem Immerloo, Steenbergerpark Hoogeveen, Park Oudegein Nieuwegein, Amsterdam Sloterpark en Van Tuyllpark Zoetermeer. Dit Disc Golf doel is zeer solide, heeft dubbele kettingen en wel 10 jaar fabrieksgarantie. Een dikke paal, dubbele kettingen, zelfs over de klank is nagedacht. U kunt het plaatsen van dit doel zelf voor uw rekening nemen of het laten verzorgen. Goedgekeurd door de Professional Disc Golf Association (pdga).

Wilt u advies over de materialen? Neemt u dan contact op met ons. Voor breder advies over aanleg, installatie, exploitati, instructie, clinics, etc verwijzen wij naar professionele partners. Zodoende krijgt u een compleet, eerlijk en professioneel advies. Zie onderaan deze pagina. Een succesvol Disc Golf project is namelijk niet alleen het plaatsen van wat doelen. Een succesvol project raakt een juiste balans met andere gebruiksfuncties (natuur, recreatie, sportvoorzieningen, toegangswegen, lokale ondernemers en scholen). Voor een goed projectvoorbeeld verwijzen we naar DiscGolfPark Oudegein in Nieuwegein.

Kijkt u onderaan deze pagina voor meer informatie.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Aanleggen van een Disc Golf Parcours 

Bij de realisatie van een DiscGolfPark komt veel kijken. Tijdelijk, verwijderbare doelen, of juist permanent hufter-bestendig of flexibel en verplaatsbaar? Teesigns, bebording wel of niet, veiligheid, combinatie met ander gebruik van de openbare ruimte, etc, etc. Alles is mogelijk, maar heeft zijn prijs. Toch is Disc Golf een zeer betaalbare en leuke toevoeging aan de openbare ruimte. Zeker omdat het voor bijna iedereen speelbaar is en te spelen is wanneer je wilt. Mits goed aangelegd is het 100% veilig. Een professionele Disc Golf baan kenmerkt zich tot een goed ontwerp, die leuk blijft om te spelen en zich richt op een bepaalde doelgroep.

Er is in Europa eigenlijk maar één bedrijf dat dat op een juiste manier doet wat ons betreft, en dat is www.DiscGolfPark.com. In Nederland, België en Luxemburg worden zij vertegenwoordigd door DiscGolfpark Benelux. U bent bij hen verzekerd van een eerlijk en professioneel advies, gestoeld op jarenlange ervaring. U kunt bij hen ook terecht voor een vrijblijvende verkenning van de mogelijkheden van de aanleg in een bepaald gebied, of het zoeken naar afstemming met sociaal beleidsmatige doelstellingen. Een video over hun werkwijze.

Clinics als kennismaking met de sport

Wilt u meer weten over Disc Golf, het spelen met een professionele instructeur of een evenement met uw bedrijf organiseren, dan verwijzen wij graag door naar Frisbeeclinics.nl. Zeer enthousiaste instructeurs met kennis van de sport en de materialen. Voor clinics en instructie, exploitatie-advies voor evenementenbureaus werken wij ook samen met hen, en zeer naar tevredenheid.

Aanschaf van meerdere artikelen

Bij aanschaf van dit artikel brengen we 20 euro handling fee in rekening, vanwege de verzendkosten die voor dit target veel hoger zijn dan de normale pakketpost. Bij meerdere doelen kunnen we een leveringstarief afspreken af fabriek, afhankelijk van levertijd en plaats van levering. Het loont dus de moeite - zeker bij aanschaf van meerdere doelen - om even bij ons langs te komen. Meteen een gelegenheid voor wat gratis advies, kennismaking en informatie over de wijze van installatie. Mailt u ons voor een afspraak bij ons warenhuis in Laren, Gelderland. We staan u daar graag te woord.

Extra informatie

Kleur

Wij verkopen dé topmerken