Magnificent Things M-Retriever

57,50 57,50

Deze telescopische disc golf retriever van Magnificent Things is gemaakt van stevig, hoge-kwaliteit roestvrij staal. Je kunt je disc er echt mee vastgrijpen, ongeacht hoe deze in de sloot of de bosjes ligt. Het is zeer inventief bedacht, goed ontworpen met langdurig gebruik in gedachten. De kop zit bevestigd op een GoPro mount, die je ook kunt gebruiken om een camera op te monteren.

De kop van de M-retriever valt het meest in het oog en ziet eruit als een “M”. Vandaar de naam. Je kunt de disc er zowel naar je toe als van je af mee pakken, afhankelijk van hoe je de kop draait. Ook als de disc op zijn kop ligt, kun je de disc pakken omdat deze nieuwste versie van de M-retriever voorzien is van een sort valdeurtje.

Wij vinden dit de allerbeste disc golf retriever pole die er is. Goed gemaakt, stevig, goede service en multifunctioneel. Tip: Schrijf je naam en telefoonnummer (of pdga nummer) altijd in je discs. Als anderen je discs vinden, dan krijg je ze vaak terug.

Categorieën: ,

Uitverkocht

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Ondanks dat de M-Retriever maar 0,54 kilogram weegt en inklapt tot 55 cm, geeft deze disc golf retriever je toch een bereik van 6 meter. Hij past in de meeste disc golf tassen en carts.

Deze retriever pole is de nieuwste versie van Magnificent Things en wordt geleverd inclusief GoPro mount en valdeurtje. Hij heeft een levenslange garantie op fabricage fouten. We kunnen daardoor service bieden mocht het niet werken zoals bedacht.

Extra informatie

Gewicht 200 g
Merk

Wij verkopen dé topmerken