Kastaplast K1 Rask

15,95

Rask is Zweeds voor ‘snel’, en snelheid is wat deze schijf nodig heeft. Toch heeft deze disc niet de wijdste rand, hij haalt zijn snelheid uit de vermindering van luchtweerstand door een dubbele dome. Dat is een uitvinding waar Kastaplast een aantal jaar geleden de Disc Golf markt mee op kwam.

Het is een enorm overstabiele distance driver, je hebt dus veel power nodig om deze schijf te kunnen beheersen. Zijn vlucht maakt hem erg geschikt voor grote skipshot backhands of forehands, of als je de kracht hebt om enorme hyzer bommen te gooien. Dit is zeker een extreme schijf voor een extreem doel.

De Rask is verkrijgbaar in K1 en K1 Glow plastic.

Speed Glide Turn Fade
14 3 0 4
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Kleur

,

Gewicht

,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken