Kastaplast K1 Grym

15,2517,45

De Grym is gemaakt voor vloeiende S-curved worpen, maar is als maximum distance driver met zijn 13 speed geen disc voor beginnende spelers. Als disc met één van de hoogste speeds, is het er wel eentje die vrij gemakkelijk hanteerbaar is vanwege zijn hoge glide.

Als je echt een gruwelijk harde gooier bent, dan kun je deze schijf net over dat flipping punt krijgen. Als vergelijking moet je denken aan de Boss of de Destroyer.

De Grym is alleen beschikbaar in K1 plastic, ook in glow in the dark.

Speed Glide Turn Fade
13 5 -1 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €45 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Disc type

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , , ,

Gewicht

, ,

Wij verkopen dé topmerken