Kastaplast K1 Grym X

15,95

De Grym X is een extreme distance driver met een aardige fade en glide. Het broertje van de Grym, de X staat voor extra stabiliteit. Hij is bedoeld voor disc golf spelers die weten wat ze willen en weten wat ze kunnen. Hij heeft een fade waar je op kunt vertrouwen, ook in winderige omstandigheden.

Met zijn 22 mm rand is hij nog best goed hanteerbaar. Als je hem laag weet te houden, dan krijg je er nog wel een skip uit aan het einde. Wellicht is dit een disc voor je als je forehand gooit.

De Grym X is alleen beschikbaar in K1 plastic.

Speed Glide Turn Fade
12 5 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

, ,

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , ,

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken