Innova Star Charger Special Dragon Print

18,95

De Charger is een overstabiele speed 13 distance driver die op volle kracht gegooid kan worden zonder enige zorg dat hij zal flippen. Als je hem een plaats zou willen geven tussen de andere drivers van Innova, ligt hij ergens tussen de Destroyer en de Shryke. Voor spelers die de consistentie van de Destroyer fijn vinden, maar minder fade willen. Of voor diegenen die de distance van de Shryke waarderen, maar een schijf zoeken die het beter doet in de wind.

Uitgevoerd in Innova’s Star plastic.

Speed Glide Turn Fade
13 5 -1 2

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


STAR PLASTIC
Innova Star plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion plastic, met verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het Star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

KLEUR EN GEWICHT
De kleur van de disc die je bestelt is niet noodzakelijkerwijs de kleur van de disc die je zult ontvangen. Je kunt wel een voorkeur doorgeven door een opmerking te plaatsen wanneer je bestelt. Als de disc van je voorkeur niet op op voorraad is, dan nemen we contact met je op voor een advies of alternatief.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

,

Disc type

Kleur

, , ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken