Innova Star Ape

16,95

De Ape combineert de snelheid van de Boss met de stabiliteit van een Xcaliber of een Max. Super overstable dus aan het einde van de vlucht en met een speed van 13 geen schijf voor de beginnende disc golfer.

Bij tegenwind en worpen over de 100 meter bewijst deze schijf dat hij hyzers vliegen kan en goed kan skippen. Voor wie de forehand beheerst is het er zeker eentje die extreem fade. Met de Ape kun je ‘rammen’, als je de arm hebt.

Speed Glide Turn Fade
13 5 0 4
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


STAR PLASTIC
Innovas Star Plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star Plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion Plastic, plus verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

KLEUR EN GEWICHT
Bij het kopen van deze frisbee kun je de kleur selecteren. Wij proberen de afbeelding van de disc zo waarheidsgetrouw weer te geven, maar dat is best ingewikkeld. Ten eerste omdat verschillende schermen de kleur verschillend weergeven. Bovendien omdat er verschillende schakeringen van kleuren bestaan en de belichting tijdens het fotograferen ook zeer bepalend is. Er kan dus iets verschil zijn tussen de kleur die het plaatje weergeeft en de frisbee die je ontvangt.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, , , , ,

Disc type

Diameter

Kleur

, , , , , , , , ,

Wij verkopen dé topmerken