Innova R-Pro Wahoo (Drijft in Water)

14,45

Wil je een keer proberen of je over het water gooien kunt, zonder direct je schijf kwijt te zijn? Dan heb je ineens niet al te veel keuze, omdat het soortelijk gewicht van disc golf frisbees nu eenmaal zwaarder is dan water. Er zijn een paar uitzonderingen, waarvan de R-Wahoo de zwaarste disc is die er is.
De Wahoo is altijd 165 tot 172 gram, en is beschikbaar in een paar verschillende kleuren. Het is daarmee de meest serieuze drijvende distance driver. De Discmania Mermaid is er ook eentje (Fairway Driver rond de 170 gram) en de Dragon (rond de 150 gram).

Met een Speed van 12 is de Wahoo echt wel een serieuze disc die een beetje vliegt als een Champion Tern. Als je de S-curve goed raakt, dan kom je zeker over het water. Maar mocht het niet lukken, dan bestaat de kans dat je niet direct je schijf kwijt bent.

De Wahoo wordt gemaakt in het bijzonder stroeve R-Pro plastic, zodat hij zelfs nat ook nog lekker gooit!

Speed Glide Turn Fade
12 6 -2 2

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


R-PRO PLASTIC
R-Pro material is het bekende Pro material (meer flexibele disc), maar met meer grip dan de normale Pro versie. R in R-Pro staat namelijk voor “Rubberig”. R-Pro geeft daardoor verbeterde grip in alle weersomstandigheden. Het R-Pro materiaal dat in de distance driver (zoals de Boss of de Wahoo) wordt gebruikt, is minder flexibel dan het materiaal dat in de putters en Middrange discs wordt gebruikt. Alle R-Pro discs voorziet de werper van voldoende grip en gevoel voor een zekere putt, approach of drive.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Drijft in water

Kleur

, , , , , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken