Innova GStar Tern

16,95

De Innova GStar Tern is een Distance Driver met een uitstekende verhouding tussen speed en Glide. Daarmee is het distance driver om zowel voor gevorderden als ervaren disc golfers het maximale eruit te halen. In de lichtere gewichten in de handen van een beginnende golfer is het een stabiele driver. In de handen van de ervaren disc golfer een uitstekende frisbee voor maximale afstanden door een lange S-curve.

De Tern wordt gemaakt in Champion, Star, Pro en Gstar plastic. De vluchteigenschappen verschillen iets per plastic. Dit zegt Innova zelf over de Tern.

Speed Glide Turn Fade
12 6 -4 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De GStar Tern is een Disc Golf distance driver. Hij is niet geschikt om mee te gooien en vangen. Vanwege zijn extreme vluchteigenschappen raden wij hem af voor beginners. Wil je advies over welke frisbee te bestellen voor disc golf, kijk dan op onze Disc Golf keuzehulp. Wil je een frisbee kopen om mee over te gooien of om Ultimate frisbee te spelen, kijk dan hier voor advies.

Gewicht

De Tern wordt gemaakt tot 175 gram. Samen met het type frisbee bepaalt het gewicht van een disc met hoeveel snelheid je hem gooien kunt. Een zware disc is moeilijker in het begin, maar is aan te raden voor de lange termijn. Je leeftijd speelt wel een rol. Hier vind je meer informatie.

Kleur

Deze disc golf frisbee is leverbaar in verschillende kleuren, maar we bieden geen kleurkeuze aan. Je kunt wel je kleurvoorkeur aangeven bij je bestelling.

Advies voor beginners

Wij vinden het verstandig om in het begin geen discs te nemen met een speed hoger dan 8 of 9. Een putter heb je natuurlijk altijd nodig voor het spelen van disc golf.

Speed, Glide, Turn & Fade

Ieder type disc heeft unieke vluchteigenschappen, uitgedrukt door het Innova Stability System. Lees er hier meer over.

Gstar Plastic

De G in Gstar staat voor Grippy. Dit plastic is in 2014 door Innova Discs ontwikkeld. In vergelijking met Star plastic is het flexibeler en zachter, waardoor het iets meer turn krijgt, zeker bij warm weer. GStar plastic wordt vaak gewaardeerd door beginners en voelt erg fijn aan in koude weersomstandigheden.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Gewicht

, , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken