Innova GStar Shryke

16,95

De Gstar Shryke is voor een high speed driver goed te gooien voor een groot aantal spelers. Een sterke turn zet de Shryke in een flippy glide modus, waarna hij langzaam zijn fade gaat inzetten. De Shryke is vergelijkbaar met de Tern, maar sneller en met meer stabiliteit op hoge snelheid (je trekt hem minder snel om).

De Shryke wordt ook gemaakt als Champion Shryke, Glow in the dark, Star Shryke en Pro Shryke. Op de website van producent Innova zeggen ze dit over de shryke.

SpeedGlideTurnFade
136-22
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De GStar Shryke is zeker geen disc die geschikt is om mee te gooien en vangen. Het is een Disc Golf driver.

Advies voor beginners

Wij vinden het verstandig om in het begin geen discs te nemen met een speed hoger dan 8 of 9, al moeten we zeggen dat discs als de Shryke en de Tern zich iets aan dat advies onttrekken.

Kijk op onze Disc Golf keuzehulp voor advies over welke frisbee te bestellen. Ben je op zoek naar een frisbee om mee over te gooien of om Ultimate frisbee te spelen, kijk dan hier voor advies.

Gewicht

De Shryke wordt gemaakt tot een gewicht van 175 gram. Samen met het type frisbee bepaalt dat met hoeveel snelheid je hem gooien kunt. Een lichte disc is makkelijker in het begin, maar wordt ‘flippy’ als je harder gaat gooien. Hier vind je advies over welke frisbee geschikt is als beginner en voor welkle leeftijd welk gewicht geschikt is.

Speed, Glide, Turn & Fade

We hebben vluchteigenschappen van disc golf frisbees toegelicht op deze pagina (Innova stability system).

Gstar Plastic

Grippy star plastic is in 2014 door Innova ontwikkeld. Het is zachter en iets flexibeler dan Star plastic, waardoor het vaak iets meer turn geeft aan de disc. Daardoor maakt het een disc iets toegankelijker voor dsisc golfers met minder ervaring, vooral in lager gewicht. GStar plastic voelt bij koud weer aan als star plastic bij warm weer is het lekker zacht. Gewaardeerd door beginners.

Kleur

Deze disc golf frisbee is leverbaar in verschillende kleuren, maar we bieden geen kleurkeuze aan. Je kunt wel je kleurvoorkeur aangeven bij je bestelling.

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Gewicht

, , ,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken