Discmania S-Line DD3

18,95

De DD3 is een overstabiele distance driver met een brede rand die een beetje te vergelijken is met een Star Destroyer. Voor degene die de power heeft, biedt hij extreem veel controle voor de vlakke vlucht met een betrouwbare fade aan het eind. Ook geschikt dus voor de grote hyzers. Pro’s zullen iets aan high speed turn ervaren. We bevelen deze disc ten zeerste aan als je een goede forehand hebt.
Kortom een geweldige optie voor spelers die een betrouwbare overstable distance driver zoeken. In S-Line plastic zeer duurzaam en een comfortabele grip. Zeker niet geschikt voor beginners.

Speed Glide Turn Fade
12 5 -1 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2023 S-LINE PLASTIC
Discmania S-Line plastic werd vroeger gemaakt in de Innova fabrieken. Er was dus geen verschil met Innova Star plastic. In 2023 brengt Discmania het S-Line plastic opnieuw uit. Het voelt iets grippier en iets steviger aan. Super duurzaam plastic doet, van de allerhoogste kwaliteit.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , ,

Gewicht

,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken