Discmania S-Line DD

18,95

De DD is een Super onderstabiele Distance Driver, en daarmee – ondanks zijn hoge speed – een driver die wat toegankelijker is voor beginners. Je kunt hem vergelijken met de Innova Star Shryke.
Als beginner zul je zien dat deze disc het teveel aan hyzer een beetje compenseert en je meteen meer afstand gooit. Zodra je meer ervaring krijgt, dan kun je hem als hyzer weg gooien en zal hij vlak doorvliegen met aan het einde een beetje fade. Met nog meer snelheid of tegenwind wordt hij flippy, kun je hem net over dat kantelpunt heen krijgen en weer terug, en krijg je drastisch veel meer meters uit je worp.

Wil je iets meer stabiliteit, kies dan voor de S-Line DD1

Speed Glide Turn Fade
11 6 -3 2

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2023 S-LINE PLASTIC
Discmania S-Line plastic werd vroeger gemaakt in de Innova fabrieken. Er was dus geen verschil met Innova Star plastic. In 2023 brengt Discmania het S-Line plastic opnieuw uit. Het voelt iets grippier en iets steviger aan. Super duurzaam plastic doet, van de allerhoogste kwaliteit.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , , , ,

Gewicht

,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken