Discmania Evolution Neo Enigma

Oorspronkelijke prijs was: €18,95.Huidige prijs is: €17,25.

De definitie van Enigma: “een raadsel, een duistere zaak, iets dat moeilijk is te doorgronden”

De Enigma helpt disc golf spelers om enorme afstanden te overbruggen, door de juiste balans te vinden tussen genoeg turn op hoge snelheid met een betrouwbare fade op lage snelheid. Zowel ervaren spelers als relatief onervaren spelers (het blijft wel een speed 12 disc) kunnen genoeg uit de Enigma halen. In het fantastische Neo plastic, made by Latitude, heeft de disc genoeg turn om overeind te komen en afstand te overbruggen. Tijdens de vlucht neemt daarna de fade het langzaam over voor een mooie finish met veel glide. Deze overgang van onderstabiliteit naar stabiliteit stelt je als speler in staat om een aantal verschillende hoeken van gooien te gebruiken, van Annhyzer tot hyzer. Een nieuwe ontwikkeling in Disc Golf, heerlijke schijf.

Speed Glide Turn Fade
12 5 -1 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Het Evolution Neo plastic van Discmania heeft zijn gelijke niet. Samen met Latitude 64 heeft Discmania de perfecte balans gevonden tussen stijfheid en flexibiliteit. Het eindresultaat is een fijn plastic dat bij alle weersomstandigheden goed functioneert, zonder in te boeten op performance.

Dit Neo Plastic geeft je een perfecte grip, zodat je vol vertrouwen in je worp kunt leunen. Een beetje extra snap is ook mogelijk met dit plastic.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

, ,

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken