Daredevil Merlin

14,45

Deze speed 14 disc heeft een rim breedte van maar liefst 2,3 cm. Dat betekent dat het een schijf is die zeer hard vliegen moet om hem het eerste gedeelte van de vlucht rechtdoor te laten gaan. Beetje annhyzer geven in het begin haalt er zelfs nog meer uit en skippen doet hij ook nog als hij goed neerkomt. Nikko Locastro zei zelfs dat het de verst vliegende disc was die hij ooit gegooid heeft. Beetje domey, dus een mooie glide. Absoluut niet geschikt voor de beginnende werpers onder ons.
Flexibel genoeg voor goede grip.

Speed Glide Turn Fade
14 4 -1 5
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


FLEX PERFORMANCE PLASTIC
FP plastic is enigszins vergelijkbaar met het Innova Star plastic. Door meer flexibiliteit heb je iets meer grip dan bij het High Performance plastic en gaat dit plastic iets langer mee dan de grip en ultra performance plastics.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ in het linker menu voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Merk

Speed

Glide

Turn

Fade

Drijft in water

Plastic

Disc type

Gebruik

Kleur

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken