Prodigy 500-Plastic FX-2

17,25

De FX-2 is volgens Prodigy een fairway driver met hoge speed die tussen hun F-serie en H-serie in zit, maar je zou het ook een distance driver kunnen noemen.

Deze disc is gemaakt in samenwerking met tweemaal Disc Golf Pro Tour Champion Chris Dickerson. De FX-2 is overstabiel met een profiel dat goed in de hand voelt voor zowel backhands als forehands. Als hem met flink wat kracht en snelheid gooit, gaat deze disc rechtdoor met een medium finish naar links. Als je hem wat minder hard gooit is hij geschikt voor gecontroleerde hyzer-worpen. Vliegt verrassend ver voor een overstabiele schijf.

Uitgevoerd in 500-plastic.

Speed Glide Turn Fade
9 4 -1 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €45 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


500 Plastic

500 plastic heeft een stijver, minder kleverig oppervlakte dan 400 plastic. Mits je daarvan houdt, kan dit plastic een fijne grip van de disc opleveren. De rand van de schijf voelt stevig en de schijf zelf heeft een lekkere balans tussen stevigheid en flexibiliteit. 500 plastic heeft een glimmende finish, wat het uniek maakt onder de Prodigy Disc plastics. 500 Plastic wordt vaak niet gegooid door beginnende disc golfers.

Extra informatie

Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Disc type
Gebruik

Merk

Kleur

, , , ,

Weight

, , ,

Wij verkopen dé topmerken