Kastaplast K1 Stig

17,45

Uit dezelfde familie als de Kaxe presenteert Kastaplast de Stig, een speed 6 fairway driver met dezelfde flight numbers als de Innova Leopard.

De Stig is ideaal voor lange smalle fairways waar je veel controle en weinig fade wilt. Het is ook een uitstekende disc voor als je wind mee hebt.

In first run mag je er maar twee per persoon bestellen maximaal.

De Kaxe is beschikbaar in K1 Plastic.

Speed Glide Turn Fade
6 5 -2 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

K1 SOFT PLASTIC
K1 Soft plastic (het oude K2), is meer flexibel en ook wat meer grippy dan het standaard K1 plastic. Net zoals met K1 zijn deze discs soms doorschijnend, soms vol van kleur. Er worden niet veel discs in K1 Soft gemaakt (Kaxe, Kaxe Z en Berg).

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Kleur

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken