Kastaplast K3 Kaxe

11,95

De Kaxe is een fairway driver die een boel controle geeft en een hoop snelheid hanteren kan. Kastaplast noemt deze schijf dan ook een midrange driver, maar dat is een kwestie van definitie. In ons woordenboek is speed 6 een fairway driver. Misschien is fairway mid wel een betere titel. Hij heeft de rand van een midrange, maar de speed van een fairway.

Deze schijf heeft een goede stabiliteit en kan een boel tegenwind aan zonder extreem overstabiel te zijn. Maar op lagere snelheden zet deze disc zijn fade natuurlijk direct in. Hij is – met wat ervaring – geschikt voor gecontroleerde approaches, zowel met de forehand als de backhand. Hij vliegt voorspelbaar, met een fade waar je op vertrouwen kunt.

De Kaxe is beschikbaar in K1, K1 Soft en K3 plastic.

SpeedGlideTurnFade
6403
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K3-PLASTIC
K3 is het basisplastic van Kastaplast. Voldoende grippy in alle weersomstandigheden. Deze discs zijn goedkoper, worden wat eerder beat-in waardoor ze doorgaans onderstabiel worden bij veel gebruik. Vergeleken met veel andere standaard plastics is het K3 plastic vaak iets zachter. K3 plastic is voorbehouden aan vooral de Putters en de Midrange discs.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht180 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Kleur

, , ,

Gewicht

,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken