Kastaplast K3 Kaxe Z

11,95

De Kaxe Z is de iets minder overstabiele Kaxe, dus iets geschikter voor beginners. Ten opzichte van de Kaxe is de bead weggelaten en voelt de disc fijn aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Een uitstekende schijf voor een ronde met één disc.
Deze schijf voelt uitstekend aan in je hand, gooit makkelijk in zowel windloze als winderige omstandigheden. Daarom raden we deze disc absoluut aan voor beginners.

De Kaxe Z is beschikbaar in K1, K1 Soft and K3 plastic.

Speed Glide Turn Fade
6 5 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K3-PLASTIC
K3 is het basisplastic van Kastaplast. Voldoende grippy in alle weersomstandigheden. Deze discs zijn goedkoper, worden wat eerder beat-in waardoor ze doorgaans onderstabiel worden bij veel gebruik. Vergeleken met veel andere standaard plastics is het K3 plastic vaak iets zachter. K3 plastic is voorbehouden aan vooral de Putters en de Midrange discs.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Kleur

, , , ,

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken