Kastaplast K1 Kaxe

17,95

De Kaxe is een fairway driver die een boel controle geeft en een hoop snelheid hanteren kan. Kastaplast noemt deze schijf dan ook een midrange driver, maar dat is een kwestie van definitie. In ons woordenboek is speed 6 een fairway driver. Misschien is fairway mid wel een betere titel. Hij heeft de rand van een midrange, maar de speed van een fairway.

Deze schijf heeft een goede stabiliteit en kan een boel tegenwind aan zonder extreem overstabiel te zijn. Maar op lagere snelheden zet deze disc zijn fade natuurlijk direct in. Hij is – met wat ervaring – geschikt voor gecontroleerde approaches, zowel met de forehand als de backhand. Hij vliegt voorspelbaar, met een fade waar je op vertrouwen kunt.

De Kaxe is beschikbaar in K1, K1 Glow, K1 Soft en K3 plastic.

Speed Glide Turn Fade
6 4 0 3
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

K1 SOFT PLASTIC
K1 Soft plastic (het oude K2), is meer flexibel en ook wat meer grippy dan het standaard K1 plastic. Net zoals met K1 zijn deze discs soms doorschijnend, soms vol van kleur. Er worden niet veel discs in K1 Soft gemaakt (Kaxe, Kaxe Z en Berg).

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

,

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , ,

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken