Kastaplast K1 Kaxe Z

15,95

De Kaxe Z is de iets minder overstabiele Kaxe, dus iets geschikter voor beginners. Ten opzichte van de Kaxe is de bead weggelaten en voelt de disc fijn aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Een uitstekende schijf voor een ronde met één disc.
Deze schijf voelt uitstekend aan in je hand, gooit makkelijk in zowel windloze als winderige omstandigheden. Daarom raden we deze disc absoluut aan voor beginners.

De Kaxe Z is beschikbaar in K1, K1 Glow, K1 Soft and K3 plastic.

Speed Glide Turn Fade
6 5 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


K1-PLASTIC
K1 plastic is het meest duurzame plastic van Kastaplast. Het treft een juiste balans tussen stevigheid en het gummy-gevoel dat je moet hebben om de disc goed te laten aanvoelen. Discs in K1 plastic zijn soms licht doorschijnend, soms vol van kleur. Het wordt vooral gebruikt om fairway drivers en distance drivers van te maken.

K1 SOFT PLASTIC
K1 Soft plastic (het oude K2), is meer flexibel en ook wat meer grippy dan het standaard K1 plastic. Net zoals met K1 zijn deze discs soms doorschijnend, soms vol van kleur. Er worden niet veel discs in K1 Soft gemaakt (Kaxe, Kaxe Z en Berg).

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 180 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

,

Gebruik

Merk

Kleur

, , , , , , , , , ,

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken