Innova Star Thunderbird

16,95

De Innova Star Thunderbird is één van de meest verkochte en gekopieerde drivers in de Disc Golf sport, omdat hij vanwege de idelae verhouding tussen Glide en Speed voor zowel de fairway als de distance gebruikt kan worden.
De vlakkere Thunderbird heeft meer speed en iets minder Glide. Nog verder dus, zonder al te veel in te leveren van de waardevolle eigenschappen van deze disc.

Speed Glide Turn Fade
9 5 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €45 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


STAR PLASTIC
Innovas Star Plastic is gemaakt van een speciale mix van duurzame PE Polymeren, wat erg veel grip oplevert. Star Plastic biedt hierdoor dezelfde duurzaamheid als Champion Plastic, plus verbeterde grip. Star discs hebben hetzelfde vluchtpatroon als Champion discs. Hoge prestatie, levensduur bij veelvuldig gebruik en supergrip maken het star plastic de ideale keuze voor ervaren frisbeegolfers.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Weight

, ,

Kleur

, , , , , , , , ,

Wij verkopen dé topmerken