Innova GStar Thunderbird

16,95

De Thunderbird is één van de meest verkochte drivers in de Disc Golf sport vanwege de ideale verhouding tussen Glide en Speed en omdat hij zowel op de fairway als voor de distance gebruikt kan worden. Ook wel gezien als de lange Teebird is de Star Thunderbird bekend geworden als de paarse disc van James Conrad PDGA #17295 (2021 World Champion).

Dit zegt Innova zelf over de Thunderbird.

Speed Glide Turn Fade
9 5 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De GStar Thunderbird is een driver voor Disc Golf. Hij is niet geschikt om mee te gooien en vangen. De Thunderbird wordt geproduceerd als DX Thunderbird, Champion thunderbird, Pro Thunderbird en Star Thunderbird.

Gewicht

De Thunderbird wordt gemaakt tot 175 gram. Samen met het type frisbee bepaalt het gewicht van een disc met hoeveel snelheid je gooien kunt. Een zware disc is moeilijker in het begin, maar is aan te raden voor de lange termijn. Je leeftijd speelt wel een rol. Hier vind je meer informatie.

Kleur

Deze disc golf frisbee is leverbaar in verschillende kleuren, maar we bieden geen kleurkeuze aan. Je kunt wel je kleurvoorkeur aangeven bij je bestelling.

Advies voor beginners

De Gstar Thunderbird raden wij af voor de absolute beginner, maar als toegankelijke driver is hij met wat oefening aardig te beheersen. Als je advies wilt over welke frisbee je moet bestellen voor disc golf, dan hebben we een  Disc Golf keuzehulp. Wil je een frisbee kopen om mee over te gooien of om Ultimate frisbee te spelen, kijk dan hier voor advies.

Speed, Glide, Turn & Fade

Ieder type disc heeft unieke vluchteigenschappen, uitgedrukt door het Innova Stability System. Wij vinden het verstandig om in het begin geen discs te nemen met een speed hoger dan 8 of 9. Een putter heb je natuurlijk altijd nodig voor het spelen van disc golf.

Gstar Plastic

De G in Gstar staat voor Grippy. Dit plastic is in 2014 door Innova Discs ontwikkeld. Het is flexibeler en zachter dan Star plastic, maar net zo duurzaam. De frisbees in dit plastic zijn dan ook bijzonder geschikt voor koud weer, maar bij warm weer wat aan de zachte kant. Door de extra flex hebben ze iets meer turn, en worden daarom door beginners wat meer gewaardeerd.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken