Innova Gstar Teebird3

16,95

Met de Teebird3 gaat Innova’s meest verkochte driver Teebird naar een nieuw niveau. Iedereen kopieerde hem namelijk al en daarom verbetert Innova hem. De vlakkere TB3 heeft meer speed en iets minder Glide dan de Teebird. Hij vliegt nog verder dus, zonder al te veel in te leveren van de waardevolle eigenschappen van deze disc.

In Gstar plastic is de Teebird3 erg zacht, flexibel en stroef wat vooral bij kouder weer lekker is. De Teebird3 wordt ook gemaakt in DX plastic, Champion en in Star plastic. Dit zegt Innova zelf over de Teebird3.

Speed Glide Turn Fade
8 4 0 2

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


De GStar Teebird3 is geen disc om mee te gooien en vangen. Het is een Disc Golf fairway driver.

Kijk op onze Disc Golf keuzehulp voor advies over welke frisbee te bestellen. Ben je op zoek naar een frisbee om mee over te gooien of om Ultimate frisbee te spelen, kijk dan hier voor advies.

Gewicht

De Tern wordt gemaakt tot 175 gram. Samen met het type frisbee bepaalt het gewicht van een disc met hoeveel snelheid je hem gooien kunt. Een lichte disc is makkelijker in het begin, maar wordt ‘flippy’ als je harder gaat gooien. Hier vind je advies over welke frisbee geschikt is als beginner.

Kort advies voor beginners

Wij vinden het verstandig om in het begin geen discs te nemen met een speed hoger dan 8 of 9. De teebird3 valt daar net binnen. Een putter heb je altijd nodig om te kunnen spelen.

Speed, Glide, Turn & Fade

Ieder type disc heeft unieke vluchteigenschappen, uitgedrukt door het Innova Stability System. Lees er hier meer over.

Gstar Plastic

De G in Gstar staat voor Grippy. Dit plastic is in 2014 door Innova Discs ontwikkeld. In vergelijking met Star plastic is het flexibeler en zachter, waardoor het iets meer turn krijgt, zeker bij warm weer. GStar plastic wordt vaak gewaardeerd door beginners omdat het bij lagere temperaturen een fijner gevoel geeft aan je handen.

Kleur

Deze disc golf frisbee is leverbaar in verschillende kleuren, maar we bieden geen kleurkeuze aan. Je kunt wel je kleurvoorkeur aangeven bij je bestelling.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken