DX Dragon (Drijft in Water)

10,95

De Dragon is een lichtgewicht distance driver met uitstekende vluchteigenschappen. Perfect voor minder krachtige werpers, die grote afstanden willen afleggen. Deze frisbeegolf schijf heeft een fantastische grip en blijft drijven in het water. De Dragon wordt gemaakt van speciaal DX plastic en is alleen verkrijgbaar in 150 gram.

Wil je een drijvende distance driver die zwaarder is? Dan is de Innova Wahoo misschien iets voor je (tegen de 170 gram aan meestal). Discmania heeft ook een fairway driver die drijft in water en die iets zwaarder is dan de dragon: de Discmania Mermaid.

Speed Glide Turn Fade
8 5 -2 2

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DX PLASTIC
DX plastic (kort voor Deluxe) biedt het breedste spectrum aan discs van Innova. Ze zijn uitstekend geprijsd en bieden goede grip bij veel weersomstandigheden. DX discs zijn onderheving aan beschadiging en zullen uiteindelijk een nieuw vluchtpatroon aannemen. Veel Professionals hebben een aantal oude discs in hun tas die ze niet willen missen. Sommige DX discs zijn verkrijgbaar in glow in the dark plastic (zie hiervoor onze sectie glow discs).

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 150 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

Drijft in water

Kleur

, , , , , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken