Innova Champion Metal Flake Teebird3

17,95

De Teebird is één van de meest verkochte en gekopieerde drivers in de Disc Golf sport, omdat hij vanwege de ideale verhouding tussen Glide en Speed voor zowel de fairway als de distance gebruikt kan worden.
Met de Teebird3 gaat de Teebird naar een nieuw niveau. Iedereen kopieerde hem namelijk al en daarom verbetert Innova hem. De vlakkere TB3 heeft meer speed en iets minder Glide dan de Teebird. Hij vliegt nog verder dus, zonder al te veel in te leveren van de waardevolle eigenschappen van deze disc.

In Champion plastic is de teebird3 een zeer stevige die die enorm lang mee zal gaan. De vluchteigenschappen veranderen over tijd nagenoeg niet in dit plastic.

SpeedGlideTurnFade
8402
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


CHAMPION METAL FLAKE PLASTIC
Champion Metal Flake plastic is champion plastic waarin glitters zijn verwerkt. Er is in vergelijking met normaal champion plastic geen verschil in vluchteigenschappen, gevoel in je hand of duurzaamheid. Het plastic is nog steeds deels transparant, maar de kleuren worden alleen wat intenser.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Turn
Fade

Plastic

Gebruik

Merk

Gewicht

, ,

Kleur

, , , , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken