Innova I-Dye Champion Leopard3

17,25 17,25

De Leopard3 is een snellere en plattere Leopard. Je kunt hem beheerst gooien voor rechte fairways shots en meer snelheid geeft meer turn. Als je de hoek waarin je hem loslaat kunt gaan variëren, dan wordt het een enorm veelzijdige fairway driver.

Voor beginners en gevorderden gebruik je hem voor alle shots tussen 50 en 100 meter waarbij nauwkeurigheid vereist is. Als professional kun je hem ook gebruiken voor lange anhyzer shots.

SpeedGlideTurnFade
75-21
Categorieën: ,

Uitverkocht

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


I DYE KLEUREN & PLASTIC
Iedere frisbee in I-Dye plastic heeft een unieke print, er is er maar één ter wereld. Het plaatje hierboven is dan ook een voorbeeld. De disc die je krijgt toegezonden ziet er vergelijkbaar uit. Hij is gemaakt van Innova´s duurzame Champion plastic.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt. Zie onze FAQ voor meer informatie over frisbees.

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Plastic

Disc type

Gebruik

Merk

Diameter

Wij verkopen dé topmerken