Discmania Active Premium Magician

Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €14,45.

De Magician uitgevoerd in Active Premium plastic is een stabiele fairway driver, ontworpen door Discmania om in alle weersomstandigheden goede controle te hebben. Hij vliegt recht, heeft een minimale turn en een betrouwbare fade aan het einde van de vlucht. Daarmee is het een disc die een vlucht oplevert die je kunt vertrouwen en kunt herhalen. De stabiliteit van de Magician maakt het een uitstekende disc om ook de forehand mee te gooien.

Als een speed 6 disc heeft de Magician een kleinere rand, waarmee hij voor zowel grote als kleine handen fijn in de hand ligt. De Magician is ook verkrijgbaar in Active Plastic.

Speed Glide Turn Fade
6 4 0 2
Artikelnummer: N/B Categorie:

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PREMIUM PLASTIC
Discmania Active Premium is het iets duurzamere plastic dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Discmania en Yikunsports uit China. Het is een glad en duurzaam plastic geschikt voor de ervaren beginner tot en met de professional.

Een betaalbaar duurzaam plastic, toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Disc Golf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Gewicht

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken