Discmania Active Premium Genius

12,45

De Genius is een beginnersvriendelijke fairway driver in het toegankelijke Active Premium plastic van Discmania. Ontworpen om de typische hyzer-hoek die de beginner gooit teniet te doen met een massieve turn van -4, is hij ook geschikt voor de gevorderde speler om rollers en Annhyzer lijnen mee te gooien. De turn van -4 trouwens zouden wij zelf op -2 zetten, de genius is zeker geen mamba, roadrunner of Archangel.

Vroeger heette deze disc de Sun crow, later de Sun Bird en nu dus de Genius. De vorm en karakteristieke vlucht van de disc zijn niet veranderd. De Genius is ook verkrijgbaar in het meer basic Active Plastic. Alle Premium discs wegen tussen de 165 en de 170 gram. Ze worden gemaakt in hemelsblauw, rose en geel.

Speed Glide Turn Fade
7 5 -4 1

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €45 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PREMIUM PLASTIC
Discmania Active Premium is het iets duurzamere plastic dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Discmania en Yikunsports uit China. Het is een glad en duurzaam plastic geschikt voor de ervaren beginner tot en met de professional.

Een betaalbaar duurzaam plastic, toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Disc Golf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Weight

Gebruik

Diameter

Merk

Plastic

Kleur

, , ,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken