Discmania Active Magician

8,75

De Magician is een stabiele fairway driver, ontworpen om in alle weersomstandigheden goede controle te hebben. Hij vliegt recht, heeft een minimale turn en een betrouwbare fade aan het einde van de vlucht. Daarmee is het een disc die een vlucht oplevert die je kunt vertrouwen en kunt herhalen. De stabiliteit van de Magician maakt het een uitstekende disc om ook de forehand mee te gooien.

Als een speed 6 disc heeft de Magician een kleinere rand, waarmee hij voor zowel grote als kleine handen fijn in de hand ligt. Het Active Plastic geeft hem daarbij een juiste balans tussen een zachte grip en stevigheid voor het gooien. De Magician is ook verkrijgbaar in het duurzamer Premium Plastic

Alle Active Plastic discs zijn tussen de 165 en de 170 gram en zijn verkrijgbaar in wit, hemelsblauw, rose en geel.

Speed Glide Turn Fade
6 4 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PLASTIC

Discmania Active is een betaalbare en toegankelijke lijn van Disc Golf discs, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Discmania heeft dit plastic samen met Yikunsports uit China ontwikkeld. Het is een zacht en grippy plastic dat zich in alle weersomstandigheden goed houdt. Het heeft daarmee een uitstekende verhouding tussen grip en duurzaamheid.

Alle Discmania Active discs wegen tussen de 165 en de 170 gram. Betaalbaar en toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken