Discmania Evolution Neo Instinct

16,75

In Disc Golf kun je – denken wij – geen betere fairway driver vinden. Subtiele shots, maar ook lange kaarsrechte worpen zijn alle mogelijk met deze veelzijdige fairway driver. Een betrouwbare fade, veel glide en sneaky distance zijn kenmerken van deze schijf.

Mensen die de FD2 kennen, weten welke power en mogelijkheden deze schijf heeft. Hij heeft uitzonderlijk veel Glide en in het nieuwe Eolution plastic vliet hij nog rechter en strakker. De Instinct was de eerste disc die Discmania uit brengt in Evolution plastic. Het plastic – ontstaan uit samenwerking met Latitude64 – biedt de perfecte verhouding tussen controle en stabiliteit.

Geschikt voor: Control drives, sidearms beginners zowel als gevorderden.

Speed Glide Turn Fade
7 5 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Het Evolution Neo plastic van Discmania heeft zijn gelijke niet. Samen met Latitude 64 heeft Discmania de perfecte balans gevonden tussen stijfheid en flexibiliteit. Het eindresultaat is een fijn plastic dat bij alle weersomstandigheden goed functioneert, zonder in te boeten op performance.

Dit Neo Plastic geeft je een perfecte grip, zodat je vol vertrouwen in je worp kunt leunen. Een beetje extra snap is ook mogelijk met dit plastic.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, , ,

Disc type

Gewicht

, ,

Diameter

Wij verkopen dé topmerken