Discmania Evolution Neo Essence

17,25

De Essence is een onderstabiele fairway driver, waar we bijzonder enthousiast over zijn. Met zijn speed 8 en overstabiele vluchtpatroon is het het ideale instapmodel naast de Leopard en FD, Teebirds en TL’s. Maar deze is overstable met een belachelijke hoeveelheid glide. Als beginner kun je er dus meteen al een S-curve uit halen, en als je meer ervaring krijgt dan kun je lange annhyzer shots gaan gooien met deze disc. Als je nog meer power hebt, dan is het een goede roller. Het is echt een hyzer flip machine deze disc als je meer ervaring hebt!

Hij vult het gat tussen Shryke en de TD Originals aan de ene kant, en de midranges zoals Stingray, Manta en Fairways Leopard, TL en TL3. Discmania heeft een gaatje gevonden in ieders tas met deze release.

Als je al wat langer meegaat in Disc Golf, dan herinner je misschien de Archangel, wat ons betreft een zeer ondergewaardeerde schijf. Nou; zoiets, maar dan in 2020 grippy duurzaam Neo plastic.

Speed Glide Turn Fade
8 6 -2 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

   Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


Het Evolution Neo plastic van Discmania heeft zijn gelijke niet. Samen met Latitude 64 heeft Discmania de perfecte balans gevonden tussen stijfheid en flexibiliteit. Het eindresultaat is een fijn plastic dat bij alle weersomstandigheden goed functioneert, zonder in te boeten op performance.

Dit Neo Plastic geeft je een perfecte grip, zodat je vol vertrouwen in je worp kunt leunen. Een beetje extra snap is ook mogelijk met dit plastic.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

, ,

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, , ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken