Discmania C-Line FD1

16,95

De FD1 heeft natuurlijk wat overeenkomsten met de FD. Vergeleken met de FD heeft hij iets meer fade, een beetje vergelijkbaar met een Innova Star Teebird. Maar de flexibele stijfheid van het grippy zweedse Discmania C-Line plastic maken dit echt een heel goede voelende fairway driver.

Je kunt hem gooien met veel power, bij tegenwind of een flex curve of hyzer shot. Door zijn fade altijd betrouwbaar aan het einde, maar als doorsnee beginner denken wij van frisbeewinkel dat je beter af zult zijn met de FD omdat deze iets toegankelijker is.

Speed Glide Turn Fade
7 4 0 2
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA 2022 C-LINE PLASTIC
C-Line plastic is zeer duurzaam en raakt heel langzaam beat-in. Ze behouden hun originele vlucht eigenschappen voor een zeer, zeer lange periode.

Het 2022 C-Line plastic oftewel "The Italian Blend" van Discmania is de remake van het C-Line plastic dat voorheen een kopie van Innova Champion was. Sinds Discmania zijn eigen fabriek heeft in Zweden, brengen ze hun discs opnieuw uit. Het voelt steviger dan het C-Line plastic dat we uit het verleden kennen.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Fade

Gebruik

Merk

Plastic

Diameter

Kleur

, , , ,

Gewicht

,

Disc type

Wij verkopen dé topmerken