Discmania Active Premium Rockstar

13,95

De Rockstar is een beginnervriendelijke fairway driver in het Active Premium plastic van Discmania. Alhoewel dit zeker niet de snelste schijf van Discmania is, zul je zien dat je er toch behoorlijk ver mee kan gooien, zelfs met minder harde worpen. Beginnende spelers alsook discgolfers van gemiddeld niveau zullen de gladde vlucht van deze schijf waarderen, met zijn fijne glide. Hij is goed te gebruiken voor zowel forehand als backhand worpen. Gevorderde spelers kunnen deze schijf gebruiken voor onderstabiele worpen en S-curven.

Speed Glide Turn Fade
8 5 -2 1
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PREMIUM PLASTIC
Discmania Active Premium is het iets duurzamere plastic dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Discmania en Yikunsports uit China. Het is een glad en duurzaam plastic geschikt voor de ervaren beginner tot en met de professional.

Een betaalbaar duurzaam plastic, toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Disc Golf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken