Discmania Active Mermaid (Drijft in Water)

Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €9,45.

De Discmania Mermaid is een recht vliegende fairway driver met een lichte turn en een betrouwbare fade. En hij drijft in water. In tegenstelling tot de Innova DX Dragon is de Mermaid een disc in serieus gewicht (rond de 170 gram) en dat maakt hem een fijne aanvulling.

Een andere disc golf disc die drijft in water is de Innova R-Pro Wahoo.

De Mermaid heeft een lichte dome, voelt lekker in de hand en hij is veelzijdig in de lijnen die je gooien kunt.

Speed Glide Turn Fade
7 5 -4 1

 

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PLASTIC

Discmania Active is een betaalbare en toegankelijke lijn van Disc Golf discs, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Discmania heeft dit plastic samen met Yikunsports uit China ontwikkeld. Het is een zacht en grippy plastic dat zich in alle weersomstandigheden goed houdt. Het heeft daarmee een uitstekende verhouding tussen grip en duurzaamheid.

Alle Discmania Active discs wegen tussen de 165 en de 170 gram. Betaalbaar en toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht 175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Drijft in water

Diameter

Wij verkopen dé topmerken