Discmania Active Genius

Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €9,45.

De Genius is een beginnersvriendelijke fairway driver in het toegankelijke Active Plastic. Ontworpen om de typische hyzer-hoek die de beginner gooit teniet te doen met een massieve turn van -4, is hij ook geschikt voor de gevorderde speler om rollers en Annhyzer lijnen mee te gooien. De turn van -4 trouwens zouden wij zelf op -2 zetten, de genius is zeker geen mamba, roadrunner of Archangel.

Vroeger heette deze disc de Sun crow, later de Sun Bird en nu dus de Genius. De vorm en karakteristieke vlucht van de disc zijn niet veranderd. De Genius is ook verkrijgbaar in het meer duurzame en steviger Premium Plastic

Alle Active line discs wegen tussen de 165 en de 170 gram. Ze worden gemaakt in hemelsblauw, rose en wit.

SpeedGlideTurnFade
75-41

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Vóór 13:00 besteld? Zelfde dag verzonden

 Gratis verzenden vanaf €50 (NL)

  Persoonlijk en deskundig Advies


DISCMANIA ACTIVE PLASTIC

Discmania Active is een betaalbare en toegankelijke lijn van Disc Golf discs, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Discmania heeft dit plastic samen met Yikunsports uit China ontwikkeld. Het is een zacht en grippy plastic dat zich in alle weersomstandigheden goed houdt. Het heeft daarmee een uitstekende verhouding tussen grip en duurzaamheid.

Alle Discmania Active discs wegen tussen de 165 en de 170 gram. Betaalbaar en toegankelijk voor spelers van alle skill levels.

ADVIES BIJ KEUZE VAN JE FRISBEE
Discgolf frisbees zijn niet ontworpen om mee over te gooien, maar om frisbeegolf mee te spelen. Met een putter of een midrange disc is gooien en vangen wel mogelijk voor de geoefende gooiers, echter een frisbee uit de categorie Ultimate Discs is hier veel beter voor geschikt.

Extra informatie

Gewicht175 g
Speed

Glide

Turn

Fade

Gewicht

Gebruik

Merk

Plastic

Kleur

, ,

Disc type

Diameter

Wij verkopen dé topmerken